Vi vill fortsätta att hjälpa fler hästar och hästägare, och behöver därför bli fler veterinärer!

Mälaren Hästklinik öppnar i början av 2023 en ny hästklinik i Örebro, lokaliserad vid Örebro-travet. I moderna lokaler kommer vi bedriva högklassig hästsjukvård i nära samarbete med vårt hästsjukhus i Sigtuna och våra övriga kliniker i Stockholmsområdet, Mälardalen och Linköping. Vi erbjuder stora utvecklingsmöjligheter genom bland annat vår lärande kultur, gemensamma kompetens, vår stora bredd av tjänster och vårt program med vidareutbildning.

Tillträde:

Omgående eller under början av 2023 enligt ök.

Kvalifikationer:

Du har hög ansvarskänsla och samarbetsförmåga och har ett genuint intresse för att behandla hästar. Du behöver vara intresserad av, och vilja utvecklas inom ortopedi, vilket en stor del av fallen kommer bestå av. Du arbetar i nära samråd med våra specialister inom olika områden, där ett välutvecklat samarbete mellan klinikerna kommer vara en naturlig del av tjänsten.

Du får även möjlighet att utbilda dig inom ISELP (International Society of Equine Locomotor Pathology) med nära stöd av vår ISELP-certifierade veterinär. Du sätter själv begränsningen för hur långt du vill vidareutbilda dig, medan vi ger dig förutsättningarna. Tjänsten och vidareutbildning kan inledningsvis komma att ske på någon av våra andra kliniker.

Tjänsten kräver att du behärskar svenska i tal och skrift.

Du är legitimerad veterinär där erfarenhet från arbete på klinik med häst är meriterande, men inte ett måste. För oss är din person viktigare än din nuvarande utbildningsnivå. Vi uppmanar även mer nyutexaminerade veterinärer att söka! Beroende på din utbildningsnivå skräddarsyr vi en tjänst som både du och vi känner oss nöjda med.

Våra medarbetares kompetens, trivsel och engagemang är förutsätt­ningen för vår framgång, därför lägger vi stor vikt vid alla medarbetares utveckling och välmående med individuella lösningar.

Vill du veta mer? Skicka ditt CV och personligt brev till ansokan@hastklinik.se eller kontakta oss genom veterinär Izabella Granswed som är ansvarig för denna rekrytering: izabella@hastklinik.se , 0739240243.